Så blev det endelig forår.

Efter at vi har forberedt os med en del kurser fra FTLF, er det endelig blevet tid til at gå i gang med båden.
Gi'vind har stået på land i Hundige Havn med presenningen på og nu glæder hun sig til at komme ud af vinterfrakken. Solen skinnede og der var forår i luften da lyset igen skinnede ind gennem vinduerne.

 

Vi har nu  gjort klar til at hun skal have den helt store tur, så hun er helt klar til turen til middelhavet.
Skipper gik frisk i gang med at rense bunden af for gammel maling, men der gik ikke lang tid før det gik op for ham, at det er en 41 fods båd han var i gang med, for efter et par timer var armene så lange at han kunne snøre sko uden at bukke sig. Nå - hvad man er begyndt på - må man også fuldføre, så det var bare at fortsætte. Bunden blev skrabet ren og derefter slebet, så nu er den klar til primer og ny maling. Derefter var det kølens tur, den blev også renset i bund og derefter primet en gang.  Nu venter vi så på lidt varmere vejr, så den kan få resten af primeren og derefter sin gamle kulør igen.   -

 

 

Indvendig er der også ved at ske lidt. I onsdags fik vi leveret 4 nye batterier á 200 ampere stykket. Det giver os en samlet kapacitet på 800 amp/timer, så vi regner med at vi nok kan klare os en dag eller to. De to batterier er vi ved at få placeret i en kistebænk i agterkøjen, lige over skrueakslen så de står midt i båden og de to andre bliver skiftet ud med de gamle.